Abonează-te la canalul de Youtube

Salata cu icre de crap, griș, ceapă și lămâie

( 3.8 din 5 )
Se încarcă...
  • 750Bucăți
  • 5-6 pPorții
  • 20 mPreparare
  • 10 mGătire
  • 30 mGata în
Printează rețeta

Îți plac icrele? Atunci astăzi vom face o salata de icre de crap, griș, ceapă și lămâie. Este atât de ușor de făcut, gustul fiind net superior celor din comerț, plus că știm exact ce conțin.
Le putem face cu griș sau cu pâine veche înmuiată în lapte însă eu prefer să le fac cu griș, deoarece implică mai lutină manoperă și nu ramân cocoloașe de la pâine.

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Punem apa la fiert și adăugăm grișul, exact ca la griș cu lapte, fierbem pentru 5 minute. După ce a fiert amestecăm din când pentru a nu se face pojghiță, până se răcește.

  • Adăugăm zeama de lămâie, ceapa tocată mărunt și icrele, omogenizăm, după care adăugăm uleiul treptat, ca la maioneză.

  • Servim cu pâine prăjită, ceapă roșie și lămâie. Mai simplu de atât nici că se poate, dar acum vă las să vă pregătiți ingredientele și să vă apucați de treabă, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});