Supe și ciorbe

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă…

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă și hrănitoare supă din lume   Azi gătim Supă Ramen, supă japoneză cea mai…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Sparanghel alb 1 kg
  • Cartofi 200 g
  • Ceapa alba 100 g
  • Usturoi 30 g
  • Ulei de masline 50 ml
  • Smanatana de gatit minim 32% 200 ml
  • Prosciutto crud feliat 100 g
  • O lingura de ulei de masline pentru decor
  • Sare si piper alb dupa gust

Crema de sparanghel cu iaurt si prosciutto

Fiind o plantă aromată care da o savoare extraordinara, fie ca o folosim pentru supe creme, la gratar sau in garniturile…

(5 / 5)

Supa cremă de linte cu ghimbir și…

  Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…

(4.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Telina 1,2 kg
  • Cartofi 200 g
  • Ceapa alba 100 g
  • Usturoi 30 g
  • Ulei de masline 50 ml
  • Smanatana de gatit minim 32% 200 ml
  • Sunca de casa 200 g
  • Cateva frunze de patrunjel si o lingura de ulei de masline pentru decor
  • Sare si piper alb dupa gust

Supa crema de telina cu sunca crocanta

Țelina este o plantă aromată care da o savoare extraordinara, fie ca o folosim pentru ciorbe, sau in garniturile de legume,…

(3.9 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide