Tort Gingășie Se pare că în ultimele zile acest Tort Gingășie a înnebunit de-a dreptul lumea. Acum înțeleg de ce, pentru…
Bulete de șuncă cu cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval dar dacă le îmbunătățim și facem bulete de…
Tocană de vițel cu macaroane O Tocană de vițel cu macaroane este oricând binevenită. Mai ales dacă o servim cu niște…
Tort Amaris cu mousse de iaurt, piersici și cireșe Spectacol de culori, arome si texturi, asta aș putea spune despre acest…
Prăjitura Kazan – Foi cu miere, nuci coapte și prune uscate Pentru azi vă propun un desert simplu, rapid și gustos, Prăjitura…
Friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean O friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean mai bună ca această…
Curmale umplute cu cacao Azi facem curmale umplute cu cacao din numai 3 ingrediente, un dulce sănătos din ingrediente 100% naturale…
Tort Fanta cu mandarine Astăzi dăm o nouă identitate prăjiturii cu suc de portocale sub forma și denumirea de Tort Fanta…
Tort Kremlin cu căpșuni și mango De ce Tort Kremlin cu căpșuni și mango, pentru că este un desert tipic rusesc…
Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă De ce Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă, sincer nu…
Biscuiți crăpați cu Nutella Cei mai buni biscuiți crăpați cu Nutella, făcuți în casă, ciocolatoși și moi de ți se topesc…
Ciorbă de perișoare de pui a la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare…