Gnocchi carbonara Gnocchi carbonara este o reinterpretare delicioasă a clasicului italian carbonara, în care gnocchi-urile moi și pufoase înlocuiesc pastele tradiționale.…
Fritatta cu șuncă și cartofi Frittata cu șuncă și cartofi, mozzarella și pătrunjel verde este o rețetă delicioasă și reconfortantă, care…
Ciabatta cu Masline făcută în casă Ciabatta cu măsline făcută în casă este o pâine artizanală cu o crustă ușor crocantă…
Tagliatelle cu somon afumat Pentru azi am făcut în numai 15 minute tagliatelle cu somon afumat și vin alb, un deliciu…
Prăjitura Raffaello cu cremă de ciocolată albă și migdale Azi facem Prăjitura Raffaello cu cremă de ciocolată albă și migdale, fragedă…
Piept de pui a la Puttanesca cu capere și măsline la tigaie Azi facem Piept de pui a la Puttanesca cu…
Tartă rapidă cu piersici Această Tartă rapidă cu piersici și migdale este atât de gustoasă și aromată încât un așa deliciu…
Cheesecake cu ricotta și cremă de lămâie Multe prăjituri cu brânză am mai testat și gustat și mâncat dar parcă acest…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Tiramisu cu fructe de pădure Azi facem cel mai bun Tiramisu cu fructe de pădure și o cremă fină de mascarpone…
Biscuiți Amaretti cu migdale fără faină – Rețetă fără gluten Că mulți mulți dintre dumneavoastră îmi cer rețete fără gluten, astăzi…