Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească tradițională,…
Pulpe de pui umplute la cuptor Aceste Pulpe de pui umplute la cuptor sunt un deliciu fraged, aromat și spectaculos! Dacă…
Pate de pui conservat la borcan Cu Pate de pui conservat la borcan vă aduc gustul autentic al copilăriei, făcut în…
Ceafă la cuptor rumenă și suculentă Această Ceafă la cuptor rumenă și suculentă este gustul desăvârșit al simplității gătite lent, un…
Sos bolognese pentru paste și lasagna la borcan Sos bolognese pentru paste și lasagna, conservat la borcan sau la congelator pentru…
Rasol – Ciolan de vițel la cuptor Un rasol – Ciolan de vițel la cuptor fraged, copt lent, până când carnea…
Salată de pui cu ciuperci și iaurt Salată de pui cu ciuperci și iaurt o gustare ușoară, sănătoasă și plină de…
Ficăței de pui cu ceapă și bacon Ficăței de pui cu ceapă și bacon un gust fenomenal, tradiție dar și un…
Piept de pui în stil grecesc cu cartofi prăjiți și sos tzatziki Piept de pui în stil grecesc cu cartofi prăjiți…
Tocăniță de vită – vițel cu ciuperci Tocăniță de vită – vițel cu ciuperci este un preparat savuros și reconfortant, perfect…
Tocăniță de pui cu cartofi și ciuperci ca la mama acasă Tocăniță de pui cu cartofi și ciuperci, fie de pui…
Legume umplute cu carne tocată Legume umplute cu carne tocată, un preparat savuros și delicios, perfect pentru o masă consistentă și…