Ardei umpluți cu vinete – Retetă de post Nici nu apuc să spun ardei umpluți cu vinete și deja mi se…
Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello Azi facem Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello, Rulada copilăriei pe care mi-o…
Dulceață de caise rețetă detaliată pas cu pas Rețeta bunicii Mulți îmi scrieți că testați rețetele mele și mă bucur nespus…
Tort Diplomat cu fructe exotice Tare de mult mă gândesc să fac un Tort Diplomat cu fructe exotice, că parcă m-am…
Cașcaval de casă fără conservanți Când vine vorba de produse sănătoase și hand made primul lucru care îmi vine în minte…
Prăjitura Regina Maria Unul din cele mai apreciate deserturi de români este Prăjitura Regina Maria și sincer de când mă știu…
Cozonac glazurat cu mac, vișine și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat cu…
Cozonac glazurat cu nucă, rahat, Nutella și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat…
Ouă pestrițe vopsite cu coloranți alimentari Vremea Paștelor e aproape, așa că astăzi vă aduc un altfel de rețetă de Ouă pestrițe…
Pască cu ciocolată, brânză și căpșuni Probabil cea mai bună pască pe care am mâncat-o vreodată, este această pască cu ciocolată,…
Drob cu ciuperci hribi și champignon Drob cu ciuperci hribi și champignon, alternativa perfectă pentru cei care nu mănâncă carne. Gustos…
Pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide O pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide este potrivită…