Nicolaie Tomescu

Născut pe 19 August 1980 la Arad, am copilărit mai mereu prin Bucătărie! tata era cel care dădea tonul in materie de “ce mâncam astăzi” Nu îmi scapă nimic din ceea ce se pregătește pentru mic dejun, prânz sau cină, așa că primele “ore” de practică mi-au fost asigurate în casă alături de ai mei. Cu timpul am început să gătesc de unul singur, mereu surprinzându-mi familia cu câte ceva și bineînțeles eram și ajutorul de nădejde alor mei. Anii au trecut, am terminat clasa a 8-a și era vremea să ma duc la liceu, urmând visul părinților mei de a mă face preot. Nu le-a ieșit, pentru că la prima ședința din primul trimestru trebuiau să meargă la Liceul Economic și nu la cel Teologic, aflând totodată ca voi fi bucătar și nu popă. Anii au trecut, am terminat școala, urmându-mi cu mândrie visul, au mai fost câteva specializări, concursuri la care am participat și pot spune că acum sunt mândru de realizările mele, atât eu cât și familia mea! În decursul celor aproape 20 de ani de când practic această meserie pot spune că am acumulat o vastă experiență, peste 700 de cărți de gătit, cuțite fel de fel și multe scule pentru bucătarie, putând în acest moment a utila o bucătarioară demnă de vreo 40-50 de locuri. Pentru mine, premiile și disctincțiile sunt mai puțin relevante și consider că premiul cel mai mare e rezultatul unui eveniment, reușita unui preparat, echipa de bucătari a restaurantului pe care o conduci și faptul că mereu îmi doresc să aprofundez informații noi, tehnici noi de gătit și mereu originalitatea preparatelor care ies din mâna mea. Dar m-am lăudat destul, vă las pe voi să mă descoperiți și să va bucurați de rețetele mele! Cu respect Chef Nicolaie Tomescu.


Rețetele bucătarului

Pulpă de curcan umplută la cuptor

Pulpă de curcan umplută la cuptor O bunătate greu de egalat este și această rețetă de Pulpă de curcan umplută la…

(0 / 5)

Plăcintă cu brânză dulce și stafide

Plăcintă cu brânză dulce și stafide Cine nu iubește plăcintele de casă?! Dar o plăcintă cu brânză dulce și stafide Nu…

(5 / 5)

Pizza Chicago style cu multă mozzarella

Pizza Chicago style cu multă mozzarella Această Pizza Chicago style cu multă mozzarella este superlativul iubitorilor de pizza cu brânză care…

(5 / 5)

Ciolan de porc cu bere la cuptor…

Ciolan de porc cu bere la cuptor cu ȘORICI crocant Azi facem o rețetă extraordinară de Ciolan de porc cu bere…

(0 / 5)

Cozonac fără frământare cu colivă si ciocolată

Cozonac fără frământare cu colivă Și ciocolată Într-un final m-am încumetat și eu sa fac aluaturi fără frământare Cozonac fără frământare…

(5 / 5)

Ciocolată Ferrero Rocher în stil Dubai

Ciocolată Ferrero Rocher în stil Dubai Ciocolată Ferrero Rocher în stil Dubai  este o delicatesă rafinată care îmbină aromele intense ale…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password