Piept de pui a la Puttanesca cu capere și măsline la tigaie Azi facem Piept de pui a la Puttanesca cu…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste…
Rulouri din cotlet cu ardei și cașcaval la tigaie Cu siguranță ca mulți dintre noi suntem mari amatori de carne de…
Lasagna Bolognese cu carne de curcan Astăzi vorbim și gătim Lasagna Bolognese cu carne de curcan dar cu aceleași arome autentice…
Supă cremă de dovlecel zucchini Nu cred să existe cineva să refuze această fină și gustoasă supă cremă de dovlecel zucchini.…
Ficăței de pui cu praz și smântână Azi facem o rețetă specială de ficăței de pui cu praz și smântână, delicioși…
Fasole verde scăzută Azi facem o fasole verde scăzută cu mărar și usturoi, delicioasă și gustoasă ce poate fi servită ca…
Pulpe de pui cu lămâie și usturoi Azi pentru prânz facem ceva bun, bun, pulpe de pui cu lămâie și usturoi,…
ChilLi con carne Azi ne-am desfătat cu un preparat tradițional mexican, Chilli con carne, pe care l-am servit cu orez și…
Piept de porc cu fasole uscată la cuptor Având în vedere că porecla sătenilor din Mărgău, satul bunicilor din partea mamei…
Chifteluțe de pui în sos de ciuperci Cui nu-i plac chiftelele?! Dar dacă le îmbunătățim și facem chifteluțe de pui în…