O braserie de 5 stele: Caju By Joseph Hadad, locul unde te simți acasă

experiența plăcută la Caju By Joseph Hadad

O zi prin București, vreme urâtă cu ploaie măruntă și deasa. Ce sa faci altceva decât sa vizitezi una alta si sa ieși la masa altundeva decât in restaurantul din cadrul hotelului.
Ne-am hotărât sa mergem la Caju, așa ca am sunat, ne-am făcut rezervare și pentru ca ploua am cerut o masa înăuntru, ei nha… ca spre seara soarele și-a făcut apariția și ne-am schimbat percepția de a sta înăuntru, așa ca i-am rugat dacă se poate sa primim o masa pe terasa. Deși ori erau ocupate, ori rezervate și urma sa vina alți clienți, întâmplator o masa urma sa sosească peste o ora și bine a fost ca frumoasa hostesă ne-a dat masa de pe terasa și am reușit sa mâncăm fix intr-o ora.
Așa că am ajuns la 18:52 la Recepție, ne-a întâmpinat hostesa, amabila și frumușică foc!
18:55 meniu
19:00 comanda
19:08 primul fel Oriental Snack. Toate extraordinare, plaiting îmbietor, gust demențial, și texturile diferite, servite alături de o pâine marocana fierbinte și foarte gustoasa. Am făcut sharing pentru ca este un platou destul de mare încât sa mănânce doua persoane.
19:25 main course creveți cu cocos alaturi de un orez basmati și un pui cu ierburi de Provence și legume, ambele la superlativ, gătite corect și cu un gust desăvârșit.
19:50 desertul, aici alegerea ne-a fost sugerata de Cristian, unul din bucătarii localului, tiramisu cu cocos și tartă cu ciocolată.
Da, se poate și la noi, cu condiția ca bussinesul sa fie întreținut de către un cunoscător și practicant al domeniului Horeca, in cazul acesta Chef Joseph Hadad, care știe ce face și o face bine de tot.
Meniul este un adaptat unei braserii cochete și drăguțe cu prețuri care satisface diferite niveluri de clienți. Călătorii culinare cu importante influente africane, mediteraneene și asiatice. O braserie in București cu 50 de locuri înăuntru plus terasa de încă pe atât, cu timp de așteptare scurți, prețuri decente și o servire exemplara.
Plăcut impresionat, vom reveni și recomandam cu încredere. Localul se afla pe Nicolae Golescu nr 16 in București.

Leave A Comment

x

Register

Lost Password