Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și…

Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…

(4.8 / 5)

Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de…

Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…

(4.8 / 5)

Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și…

Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…

(5 / 5)

Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze…

Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…

(5 / 5)

Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe…

Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…

(5 / 5)

Panettone – Cozonac italian

Panettone – Cozonac italian  Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…

(5 / 5)

Cel mai bun și mai fin chec…

  Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…

(4.3 / 5)

Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed…

Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed și exterior crocant Brookies – biscuiți ciocolatoși fu interior umed și crustă crocantă în…

(5 / 5)

Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de…

  Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…

(4.8 / 5)

Fursecuri fragede cu marțipan

Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password