Foi fragede cu caramel potrivite pentru diferite…
Foi fragede cu caramel potrivite pentru diferite umpluturi Foi fragede cu caramel – baza perfectă pentru deserturi delicioase Această rețetă de…
Prăjitură Calathea cu nucă, bezea și cafea
Prăjitură Calathea cu nucă și bezea Prăjitură Calathea cu nucă și bezea este un desert rafinat și spectaculos, care îmbină armonios…
Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată…
Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone o…
Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic…
Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată, gustul autentic al…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi cu nucă coaptă, jeleu de afine și mousse de iaurt Prăjitura Rafinată cu afine…
Pască tradițională cu brânză dulce
Pască tradițională cu brânză dulce Pască tradițională cu brânză dulce, gustul autentic al sărbătorilor Pascale, trebuie musai să o încercați e…
Cozonac Zebra, elegant și pufos
Cozonac Zebra, elegant și pufos Acest Cozonac Zebra, elegant și pufos este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă și echilibrată…
Prăjitură cu migdale și creme fine de…
Prăjitură cu migdale și creme fine de căpșuni și ciocolată, rafinament, eleganță și bun gust Prăjitură cu migdale și creme fine…
Pască cu brânză dulce și jeleu de…
Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni, este reinterpretarea proaspătă a unui…
Tarte cu cremă de mango și ciocolată
Tarte cu cremă de mango și ciocolată Tarte fragede cu cremă de mango și ciocolată, desertul care dispare primul de pe…