Rasol – Ciolan de vițel la cuptor
Rasol – Ciolan de vițel la cuptor Un rasol – Ciolan de vițel la cuptor fraged, copt lent, până când carnea…
Vanilice – Vanilițe superbe fursecuri cu lămâie…
Vanilice – Vanilițe superbe fursecuri cu lămâie și gem de caise Vanilice – Vanilițe superbe fursecuri sârbești fragede cu lămâie și…
Prăjitura Foi cu miere, magiun de prune,…
Prăjitura Foi cu miere, magiun de prune, nuci coapte și cremă de vanilie Prăjitura Foi cu miere, magiun de prune, nuci…
Prăjitură deșteaptă cu mac și lămâie
Prăjitură deșteaptă cu mac și lămâie Prăjitură deșteaptă cu mac și lămâie este un desert fin și surprinzător, care îmbină delicatețea…
Prăjitură cu mac, cremă de lămâie si…
Prăjitură cu mac și cremă de lămâie Prăjitură cu mac și cremă de lămâie, jeleu de afine și glazură de ciocolată…
Ardei copți cu usturoi la borcan rețetă…
Ardei copți cu usturoi la borcan rețetă de la tanti Maria Iohanesfield Ardei copți cu usturoi la borcan este o rețetă…
Vinete coapte întregi la borcan
Vinete coapte întregi la borcan Vinete coapte întregi la borcan gustul verii păstrat pentru iarnă în borcane bine sigilate potrivite pentru…
Roșii întregi la borcan în suc propriu
Roșii întregi la borcan în suc propriu Roșii întregi la borcan în suc propriu, naturale, fără sare și cel mai important…
Prăjitura Crem Vanila cu nucă și caramel
Prăjitura Crem Vanila cu nucă și caramel Prăjitura Crem Vanila cu nucă și caramel Un desert spectaculos cu foi cu nucă,…
Salată de pui cu ciuperci și iaurt
Salată de pui cu ciuperci și iaurt Salată de pui cu ciuperci și iaurt o gustare ușoară, sănătoasă și plină de…

