Covrigei Taralli cu ulei de măsline și…
Covrigei Taralli cu ulei de măsline și fenicul Covrigei Taralli cu ulei de măsline și fenicul aduce gustul autentic al Italiei…
Pricomigdale umplute cu ciocolată
Pricomigdale umplute cu ciocolată Aceste Pricomigdale umplute cu ciocolată sunt acele dulciuri delicate care îmbină tradiția cu eleganța modernă. Realizate dintr-un…
Prăjitura Kati cu foaie sfărmată și bezea
Prăjitura Kati cu foaie sfărmată și bezea Prăjitura Kati cu foaie sfărmată și bezea este un desert clasic, cu gust de…
Fasole bătută cu rădăcinoase coapte și ceapă…
Fasole bătută cu rădăcinoase coapte și ceapă cu boia Fasole bătută cu rădăcinoase coapte și ceapă cu boia este reinterpretarea unui…
Prăjitura burghezului cu nucă, caramel și ciocolată
Prăjitura burghezului cu nucă, caramel și ciocolată Prăjitura Burghezului cu nucă, caramel și ciocolată este unul dintre acele deserturi care impresionează…
Fursecuri lalea cu nucă și cacao
Fursecuri lalea cu nucă și cacao Fursecuri lalea cu nucă și cacao sunt acel desert simplu, dar spectaculos, care aduce un…
Șnițel din piept pui în crustă crocantă…
Șnițel din piept pui în crustă crocantă de cartofi Acest Șnițel din piept de pui în crustă crocantă de cartofi este…
Foi cu bulion – Rețetă de post
Foi cu bulion – Rețetă de post Foi cu bulion – Rețetă de post cu cremă fină de griș și cocos…
Prăjitura Ștangle cu zmeură și ciocolată
Prăjitura Ștangle cu zmeură și ciocolată Prăjitura Ștangle cu zmeură și ciocolată este desertul care transformă orice zi obișnuită într-un moment…
Vrăbioară de vită cu piure de țelină…
Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel Aceasta Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel este un…

