Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat vreodată. Și nu, nu glumesc este fină cremoasă și cu un gust fenomenal.
Probabil că mulți veți strâmba din nas când veți da mai mult ca sigur din greseala peste această rețetă, însă vă asigur că e mult mai sănătoasă decât orice cremă de brânză ultraprocesată cu gust de ardei sau ce o mai fi.
Se face din numai câteva ingrediente mai ales în perioada iernii, dar la fel de bine o putem face tot restul anului, pentru că găsim absolut toate ingredientele în magazinele de profil. Vă spuneam că e cea mai bună și vă las să o testați ca să vă convingeți singuri. Tot ceea ce trebuie e ca jumările să fie crocante, cu puțină carne pe ele și mai ales proaspete.
Merge de minune de la micul dejun, ca gustare sau chiar la pachetul de la școală ori servici. Așadar acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredinetelor dar și a modului de preparare explicat pas cu pas.
Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingredinete:
Mod de preparare:
Punem ouăle la fiert pentru 8 minute. Le decojim și le dăm pe răzătoarea cu ochiuri mari.
Trecem jumările prin masina de tocat carne pe sita cu ochiuri mici.
Tocăm castraveții și ceapa mărunt.
Într-un castron punem toate ingredinetele și omogenizăm ușor astfel încât să obținem o pastă omogenă.
Simplu, rapid și gustos, dar nu vă mai rețin pentru că știu că v-am făcut poftă. Vă doresc spor la treabă și să vă fie de folos!