Cele mai delicioase și rapide paste cu putine ingrediente pe care mai toți le avem în Paste cu bacon în sos de roșii.
Așadar nu trebuie neaparat să ai anumite ingrediente pentru a face o porție de mâncare rapidă și gustoasă.
Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare.
Cum se faci paste cu bacon în sos de roșii?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, însă cu un minut mai puțin. Acel minut le vom fierbe în sos.
Tăiem baconul julienne și îl prajim în uleiul de măsline până devine ușor crocant.
Adăugăm usturoiul tocat, boiaua și mai călim câteva secunde.
Punem, roșiile în bulion, busuiocul și fierbem atât cât se formeze sosul. Dăm gust cu sare ai piper.
Adăugăm pastele în sos și mai fierbem un minut, dacă sosul este prea gros mai putem adăuga din apa în care a fiert pastele.
Oprim focul și adăugăm și parmezanul. Iar de aici sunt gata de servit. Vă doresc spor la treabă și poftă bună!
Pentru multe alte rețete de paste cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea Paste click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.