Tagliatelle cu urdă și lămâie un preparat rafinat prin simplitatea sa, în care gusturile delicate se împletesc perfect.
 
Pastele proaspete se îmbracă într-un sos cremos de urdă fină, îmbogățit cu coajă de lămâie pentru o notă proaspătă și vibrantă.
Rezultatul este un fel de mâncare ușor, echilibrat și plin de savoare mediteraneană ideal pentru o cină rapidă, dar sofisticată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un castron zdrobit urda cu o furculiță, adăugăm parmezanul răzuit și dăm deoparte.
Într-o oală încăpătoare fierbem tagliatellele în apă cu sare cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj.
Într-o tigaie punem untul, îl lăsăm să se topească, apoi adăugăm pastele fierte, piperul, coaja de lămâie și le sotăm un minut.
Adăugăm smântâna și lăsăm până dă în clocot, le amestecăm bine.
Punem si amestecul de brânză peste tagliatelle și oprim focul. Dăm gust cu sare și le amestecăm bine.
Sunt gata de servit cu fistic copt tocat deasupra. Spor l a treabă și să vă fie de folos!
Pentru multe alte rețete de paste cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea Paste click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.