Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni, este reinterpretarea proaspătă a unui…
Tarte cu cremă de mango și ciocolată Tarte fragede cu cremă de mango și ciocolată, desertul care dispare primul de pe…
Prăjitura Supremă cu ciocolată și nucă, foi subțiri cu nucă coaptă și cremă fină de ciocolată fiartă pe aburi Prăjitura Supremă…
Tort Opera cu blaturi Joconde, cremă de unt cu cafea, ganache de ciocolată și însiropat bine cu sirop de cafea și…
Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine Acest Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă…
Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte Această Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte, din aluat fraged cu…
Aluat fraged cu portocale de post Acest Aluat fraged cu portocale de post este o variantă ușoară și aromată a clasicului…
Blat de tort din albușuri cu nucă Acest Blat de tort din albușuri cu nucă este o alegere fină și rafinată,…
Tort Capriciu cu nucă și cremă de cafea cu mascarpone Acest Tort cu nucă și cremă de cafea cu mascarpone este…
Gogoși cu cacao și cremă de fistic Gogoși cu cacao și cremă de fistic sunt o reinterpretare rafinată a unui desert…
Prăjitura Snickers de post cu caramel, cremă de brânză și ciocolată Prăjitura Snickers de post cu caramel este un desert decadent,…
Prăjitură cu cremă de vanilie și afine – Rețetă de post Prăjitură cu cremă de vanilie și afine – desert de…