Prăjitură Calathea cu nucă și bezea Prăjitură Calathea cu nucă și bezea este un desert rafinat și spectaculos, care îmbină armonios…
Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone o…
Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată, gustul autentic al…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi cu nucă coaptă, jeleu de afine și mousse de iaurt Prăjitura Rafinată cu afine…
Pască tradițională cu brânză dulce Pască tradițională cu brânză dulce, gustul autentic al sărbătorilor Pascale, trebuie musai să o încercați e…
Cozonac Zebra, elegant și pufos Acest Cozonac Zebra, elegant și pufos este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă și echilibrată…
Prăjitură cu migdale și creme fine de căpșuni și ciocolată, rafinament, eleganță și bun gust Prăjitură cu migdale și creme fine…
Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni, este reinterpretarea proaspătă a unui…
Tarte cu cremă de mango și ciocolată Tarte fragede cu cremă de mango și ciocolată, desertul care dispare primul de pe…
Prăjitura Supremă cu ciocolată și nucă, foi subțiri cu nucă coaptă și cremă fină de ciocolată fiartă pe aburi Prăjitura Supremă…
Tort Opera cu blaturi Joconde, cremă de unt cu cafea, ganache de ciocolată și însiropat bine cu sirop de cafea și…
Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine Acest Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă…