Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…
Cel mai bun și mai fin chec vegan Cel mai bun și mai fin chec vegan. Fin, aromat și fraged cu…
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…
Friptură de curcan cu gutui la tavă De departe una din cele mai bune și mai gustoase fripturi de sezon aș…
Plăcintă întinsă cu vișine și brânză dulce Azi facem Plăcintă întinsă cu vișine și brânză dulce ca tare de mult nu…
Bezele simple de casă Fără doar și poate aș putea spune aceste Bezele simple de casă e desertul cu multe amintiri…
Gogoși la cuptor umplute și glazurate cu ciocolată și alune de pădure Iubitorii de ciocolată vor fi tare incantați de această…