Tort cu căpșuni și cremă de vanilie în stil Fraisier Tort cu căpșuni și cremă de vanilie în stil Fraisier,…
Cabanos în aluat Cabanos în aluat o rețetă simplă și rapidă pentru o gustare sau luat la pachet sau la picnic.…
Pate de creier cu lămâie și pătrunjel Pate de creier cu lămâie și pătrunjel Astăzi facem pate de creier cu lămâie și…
Felie de ciocolată cu alune de pădure Astăzi facem Felie de ciocolată cu alune de pădure și după mai multe teste,…
Coji de portocale învelite în ciocolată În perioada asta tot timpul fac coji de portocale învelite în ciocolată sau confiate –…
Coji de portocale confiate – Candied orange peel În perioada asta tot timpul fac coji de portocale confiate – candied orange…
Tortul îngerilor Poate sună prea pompos, tortul îngerilor dar își merită pe deplin acest nume. Odată pentru că este cu multă…
Prăjitura Dumbrăvița, foi cu cacao și alune de pădure și cremă de ciocolată Prăjitura Dumbrăvița cu cremă de ciocolată, este de-a…
Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Cartofi cu broccoli gratinați – Rețetă de post Acești Cartofi cu broccoli gratinaț sunt printre preferații mei, se fac atât de…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…
Spaghete de dovlecel cu năut crocant Zilele de post, dar și sfatul medicului de a mânca mai sănătos, scoate Bucătarul din…