Ruseasca

View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g castraveți
  • 2 căței de usturoi
  • 50 g ceapa albă
  • 1 legătura de mărar
  • 300 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
  • 40 ml ulei de măsline
  • Sucul de la o jumătate de lămâie
  • Sare și piper după gust

Supă cremă rece de castraveți cu iaurt…

E vară, e cald iar o supă cremă rece de castraveți cu iaurt și mărar e binevenita! Mai ales că nici…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password