Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Biscuiți crăpați cu nuci fără făină Aceste biscuiți crăpați cu nuci fără făină sunt de-a dreptul geniale, iar iubitorii de nucă…
Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…
Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed și exterior crocant Brookies – biscuiți ciocolatoși fu interior umed și crustă crocantă în…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Prăjitură ungurească cu mac Prăjitură ungurească cu mac Simplă, dar gustoasă și ușor de preparat, mai ales pentru iubitorii de mac…