Șnițel din piept pui în crustă crocantă de cartofi Acest Șnițel din piept de pui în crustă crocantă de cartofi este…
Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel Aceasta Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel este un…
Aripioare glazurate cu miere și portocale Aceste Aripioare glazurate cu miere și portocale sunt un adevărat răsfăț culinar, perfecte pentru momentele…
Piept de rață cu prune caramelizate și cartofi copți Piept de rață cu prune caramelizate și cartofi copți un festin aromat…
Supă de chimen cu zdrențe de ouă și crutoane ca-n Ardeal Supă de chimen cu zdrențe de ouă și crutoane ca-n…
Tagliatelle cu urdă și lămâie Tagliatelle cu urdă și lămâie un preparat rafinat prin simplitatea sa, în care gusturile delicate se…
Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească tradițională,…
Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească tradițională,…
Pulpe de pui umplute la cuptor Aceste Pulpe de pui umplute la cuptor sunt un deliciu fraged, aromat și spectaculos! Dacă…
Ceafă la cuptor rumenă și suculentă Această Ceafă la cuptor rumenă și suculentă este gustul desăvârșit al simplității gătite lent, un…
Sos bolognese pentru paste și lasagna la borcan Sos bolognese pentru paste și lasagna, conservat la borcan sau la congelator pentru…
Ciorbă de cartofi cu unghii de porc – Colagen natural făcut acasă Ciorbă de cartofi cu unghii de porc este gustul…