Prânz

Papricaș de cartofi cu coadă de vită

Papricaș de cartofi cu coadă de vită   Papricașul este o rețetă traditional ungurească, o  mâncare de cartofi cu sau fără…

(5 / 5)

Cotlet de porc rumen și fraged cu…

Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate    Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…

(5 / 5)

Piept de pui fraged cu cartofi dulci…

Piept de pui fraged cu cartofi dulci copți și chorizo la cuptor   Un prânz sa o cină rapidă, gustoasă, sănătoasă…

(5 / 5)

Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos…

Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos și unt de arahide   Nu știu cum vi se pare vouă să gătiți,…

(5 / 5)

Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi

Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi   Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…

(4.5 / 5)

Pui cu legume și tăiței de orez…

Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc    Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…

(4 / 5)

Ciorbă de varză murată cu afumatură

Ciorbă de varză murată cu afumătură    Ciorbă de varză murată se face cu precădere în perioada de iarnă-primăvară, odată pentru…

(3.7 / 5)

Papanași cu brânză, sos de smântână și…

Papanași cu brânză sos de smântână și dulceață Mai tradițional și mai cunoscuți decât ai noștrii Papanași cu brânză sos de…

(4.2 / 5)

Sarmale în foi de varză murată cu…

Sarmale în foi de varză murată cu afumătură   Nici nu apuc să spun tot cuvântul “sarmale” și deja mi se…

(4.8 / 5)

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune…

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată    Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…

(3.6 / 5)

Ciorbă de pui a la grec, rețetă…

Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…

(4.8 / 5)

Sarmale de post cu ciuperci și păsat

Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…

(4.8 / 5)
x

Register

Lost Password