Papricaș de cartofi cu coadă de vită Papricașul este o rețetă traditional ungurească, o mâncare de cartofi cu sau fără…
Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…
Piept de pui fraged cu cartofi dulci copți și chorizo la cuptor Un prânz sa o cină rapidă, gustoasă, sănătoasă…
Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos și unt de arahide Nu știu cum vi se pare vouă să gătiți,…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Ciorbă de varză murată cu afumătură Ciorbă de varză murată se face cu precădere în perioada de iarnă-primăvară, odată pentru…
Papanași cu brânză sos de smântână și dulceață Mai tradițional și mai cunoscuți decât ai noștrii Papanași cu brânză sos de…
Sarmale în foi de varză murată cu afumătură Nici nu apuc să spun tot cuvântul “sarmale” și deja mi se…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…
Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…