Sos de usturoi cu iaurt – Rețetă simplă și rapidă Azi facem Sos de usturoi cu iaurt – Rețetă simplă și…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…
Brânză vegană din năut Cred că orice zi de post merită să pregătim ceva nou și bun, azi vom face o…
Cremă de brânză cu miere și nuci coapte Această cremă de brânză cu miere și nuci coapte este maximum care poate…
Chiftele de cartofi cu telemea Aceste chiftele cartofi cu telemea sint de-a dreptul geniale, crustă crocantă la exterior cu interior cremos…
Chiftele de linte roșie De când tot zic că fac chiftele de linte roșie si tot numai nu apuc, dar azi…