Cozonac glazurat cu nucă, rahat, Nutella și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat…
Ouă pestrițe vopsite cu coloranți alimentari Vremea Paștelor e aproape, așa că astăzi vă aduc un altfel de rețetă de Ouă pestrițe…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Sos de usturoi cu iaurt – Rețetă simplă și rapidă Azi facem Sos de usturoi cu iaurt – Rețetă simplă și…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…