Brânză vegană din năut Cred că orice zi de post merită să pregătim ceva nou și bun, azi vom face o…
Cremă de brânză cu miere și nuci coapte Această cremă de brânză cu miere și nuci coapte este maximum care poate…
Chiftele de cartofi cu telemea Aceste chiftele cartofi cu telemea sint de-a dreptul geniale, crustă crocantă la exterior cu interior cremos…
Chiftele de linte roșie De când tot zic că fac chiftele de linte roșie si tot numai nu apuc, dar azi…
Plăcinte împăturite cu brânză și mărar A venit și vremea acestor plăcinte împăturite cu brânză și mărar, ca sunt atât de…
Chifle de casă cu cartofi fără frământare Azi facem niște chifle de casă cu cartofi fără frământare, delicioase și gustoase. Pâinea…
Bulete de șuncă cu cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval dar dacă le îmbunătățim și facem bulete de…
Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…
Chifteluțe de somon la cuptor Nu mă gândeam vreodată că am să fac chifteluțe de somon la cuptor, dar uite că…
Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…
Pate țărănesc de porc cu fainoșag – rețeta mătușii Mărioara Probabil cel mai gustos și mai bun pate țărănesc de porc…
Covrigi cu cașcaval Cu siguranță cei mai fragezi și mai gustoși covrigi cu cașcaval pe care i-am mâncat vreodată. Se fac…