Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste…
Nuci cu umplutură de ciocolată Atât de bune si de fragede sunt aceste nuci cu umplutură de ciocolată încât dispar pe…
Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…
Chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval Azi facem chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval. Un deliciu din…
Cornulețe fragede cu nucă și magiun Cornulețele fragede, probabil cel mai iubit și mai pregătit desert al românilor. Din numai câteva…
Fursecuri fragede cu migdale și dulceață – Fursecuri linzer Nu vă spun cât de bun și de aromate sunt aceste fursecuri…
Chifteluțe de somon la cuptor Nu mă gândeam vreodată că am să fac chifteluțe de somon la cuptor, dar uite că…
Cornulețe fragede si foietate cu mac și rahat Garantat cele mai bune Cornulețe fragede si foietate cu mac și rahat care…
Cornulețe fragede si foietate cu untură și smântână Garantat cele mai bune Cornulețe fragede si foietate cu untură și smântână care…
Varză dulce călită de post Sincer până nu de mult nu prea mă împăcăm cu mâncarea de post, dar această varză…
Paleuri din albușuri cu cremă de ciocolată În mod cert multora dintre noi ne ramân multe albușuri, dar nici o problemă,…
Țigarete fragede cu nucă și magiun – Cornulețe rulate Țigarete fragede cu nucă și magiun sau cornulețe rulate era unul din…