Carrot cake cu piersici, portocale și cremă de brânză

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -14-16 pServings+
  • 30 mPrep Time
  • 2:0 hCook Time
  • 2:30 hReady In
Print Recipe

Simplu, rapid și cu un gust extraordinar, acest Carrot cake cu piersici, portocale și cremă de brânză este cel mai bun din câte am mâncat vreodată și am cam mâncat :)))
De fiecare dată când fac acest Carrot cake cu piersici, portocale și cremă de brânză vecinii sunt înnebuniți de miros și mereu mă întreabă: “Iar ai făcut prăjitură?”
Combinația de morcovi cu portocale și piersici se îmbină perfect, rezultatul fiind divin.

Ingredients

  • Pentru blatul de morcovi
  • Pentru crema de brânză
  • Mod de Pentru blat 1

    Preîncălzim cuptorul la 160 de grade. Punem piersicile într-un blender și le mixăm până obținem o compoziție omogenă. Trecem cu cuțitul prin marmelada de portocale, tocând-o grosier. Într-un castron încăpător vom pune morcovii, zahărul, smântâna, uleiul, ghimbirul tocat mărunt sau dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, ouăle, extractul de vanilie, marmelada de portocale și piureul de piersici. Amestecăm bine până se topește zahărul.

  • Mod Den preparare pentru blat 2

    Încorporăm în compoziția umedă făina amestecată cu praful de copt și scorțișoara. Coacem în 2 tăvi cu diametrul de 20-21 de cm pentru 1 oră și 20 de minute sau într-una singură cu diametrul de 24 de centimetri pentru 1 oră și 35 de minute sau până trece testul scobitorii. După ce a trecut timpul și e copt, îl lăsăm pentru 30-35 de minute în tava sau tăvile în care s-au copt, după care le scoatem afară pe un grătar să se răcească la temperatura camerei.

  • Pentru crema de branză

    Punem untul cu zahărul într-un castron și mixam până obținem o spumă aerată. Încorporăm crema de brânză și extractul de vanilie și mai batem până se omogenizează.

  • Asamblare

    Tăiem blatul în două, asta în cazul în care l-ați făcut într-o singură tavă sau dacă l-ați făcut în două tăvi punem un blat, ungem cu jumătate din crema de brânză, punem celalalt blat și ungem cu cremă atât cât să ii dăm aspect de “naked”, restul cremei o distribuim pe partea de sus a tortului. Ornăm cu nuci, felii de piersici, portocale confiate sau după imaginație.

  • Asta a fost tot, simplu, nu-i așa?! Dar nu vă mai țin în loc, vă las să vă apucați de copt, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Comments (10)

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide