Humus cu ciuperci , trufe , chivas si chilli

( 5 out of 5 )
Loading...
  • 20 mPrep Time
  • 2:0 hCook Time
  • 2:20 hReady In
Print Recipe

O minunatie! Am descoperit humusul intr-una din vacantele mele in Turcia si de atunci m-am indragostit de acest preparat iremediabil. Zilele trecute am facut un pate de ciuperci cu somon fume pe bagheta si mi-au ramas cateva ciuperci, de care mi-ar fi parut rau sa le las sa se invecheasca sau in cel mai rau caz sa le las sa se strice si am zis sa fac ceva cu ele, ideea mi-a venit rapid, ce-ar fi sa incerc un humus cu ele si ca totul sa fie la superlativ am adaugat cateva trufe, rezultand humusul cu ciuperci si trufe.

Ingredients

Fierbem nautul

  • Dupa ce am lasat nautul peste noapte in apa rece, il scurgem, il mai spalam inca o data si apoi il punem la fiert

  • Spama bine ciupercile, le scurgem si apoi le taiem felii. Incingem o tigaie si le punem la calit cu uleiul de floarea soarelui, dupa ce s-au calit, adaugam sara, piperul si usturoiul si continuam calirea lor pana se evapora lichidul ramas in urma calirii lor.

  • Intr-un blender punem nautul strecurat, ciupercile si uleiul de masline si le mixam bine , pana obtimem o paste fina si cremoasa, vedem daca mai este nevoie de sare si piper si humusul nostru este gata.

  • Il aranjam frumos intr-un bol, decoram cu felii de trufe, ulei de masline, chivas si chilii sau direct pe feliile de paine proaspat prajite.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide