O minunatie! Am descoperit humusul intr-una din vacantele mele in Turcia si de atunci m-am indragostit de acest preparat iremediabil. Zilele trecute am facut un pate de ciuperci cu somon fume pe bagheta si mi-au ramas cateva ciuperci, de care mi-ar fi parut rau sa le las sa se invecheasca sau in cel mai rau caz sa le las sa se strice si am zis sa fac ceva cu ele, ideea mi-a venit rapid, ce-ar fi sa incerc un humus cu ele si ca totul sa fie la superlativ am adaugat cateva trufe, rezultand humusul cu ciuperci si trufe.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.