Foi cu zahăr ars și cremă de ciocolată Foi cu zahăr ars și cremă de ciocolată este o prăjitură deosebit de…
Foi fragede cu caramel potrivite pentru diferite umpluturi Foi fragede cu caramel – baza perfectă pentru deserturi delicioase Această rețetă de…
Prăjitură Calathea cu nucă și bezea Prăjitură Calathea cu nucă și bezea este un desert rafinat și spectaculos, care îmbină armonios…
Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone o…
Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată, gustul autentic al…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi cu nucă coaptă, jeleu de afine și mousse de iaurt Prăjitura Rafinată cu afine…
Pască tradițională cu brânză dulce Pască tradițională cu brânză dulce, gustul autentic al sărbătorilor Pascale, trebuie musai să o încercați e…
Prăjitură cu migdale și creme fine de căpșuni și ciocolată, rafinament, eleganță și bun gust Prăjitură cu migdale și creme fine…
Tort Opera cu blaturi Joconde, cremă de unt cu cafea, ganache de ciocolată și însiropat bine cu sirop de cafea și…
Blat de tort din albușuri cu nucă Acest Blat de tort din albușuri cu nucă este o alegere fină și rafinată,…
Prăjitură cu cremă de vanilie și afine – Rețetă de post Prăjitură cu cremă de vanilie și afine – desert de…
Prăjitura Delice cu brânză și jeleu de căpșuni Prăjitura Delice cu brânză și jeleu de căpșuni, rafinată este o combinație perfect…