Cofetarie

View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 ouă de dimensiuni medii
  • 1 vârf de sare
  • 30 de grame de zahăr
  • 180 de grame de făină
  • 350 mililitri de lapte
  • 40 de grame de merisoare deshidratate
  • 40 de grame de unt
  • 1 lingură de zahăr pentru caramelizat
  • 1 lingura zahar pudra pentru decor

Șmoară, desert traditional românesc din regiunea Banatului…

Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…

(5 / 5)

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele,…

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 175 g făina
  • 25 g cacao
  • 50 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 gălbenuș
  • 15 ml apă rece de la congelator
  • 1 praf de sare
  • 375 ml smântâna pentru frișcă
  • 400 g ciocolata cu 50% cacao
  • 50 g zahar, dacă va place mai dulce.
  • 1 kg de zmeura proaspăta

Tarta cu ciocolata și zmeura

Ciocolata și zmeura, combinația ideală a oricărui desert. Nu cred ca exista cineva căruia sa nu ii placa ciocolata iar in…

(5 / 5)

Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți…

Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți in casa (chocolate crinkles) Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți in casa, ciocolatoși…

(4.8 / 5)

Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă…

  Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă de vanilie    E vremea cireșelor, așa ca sa profitam cât se poate…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • 500 g mascarpone
  • 3 Gălbenușe
  • 3 linguri de zahăr cu vârf
  • 1 lingurița extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 500 de vișine fără sâmburi scurse de excesul de suc

Tarta cu visine și mascarpone

Au aparut visinele, prilej numa bun sa facem un deseert cu visine proaspete, ca e chec, ca e renumita Padurea neagra,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 500 de dovleac pentru placinta gata curățat și tăiat
  • 400 g caramel vezi reteta
  • 1 lingurița Scorțișoara
  • 300 g smanatana dulce 32%
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 375 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt
  • 100 g smanatana dulce 32%
  • 2 linguri zeama de lamaie

Tarta cu dovleac și caramel

O rețetă ușoară de tartă cu dovleac de placinta si caramel – un desert delicat, rapid și ușor de preparat. Din…

(5 / 5)
x

Lost Password