Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Smochine conservate pentru prăjituri Pentru că în afara sezonului niciodată nu găsesc smochine care să arate într-un anume fel și…
Ardei copți la borcan pentru iarnă Dacă vrei să consumi și iarna ardei copți, cu același gust ca și în sezonul…
Fructe murate, ideale pentru fripturi și specialități de carne Îmi aduc aminte cu ani în urmă de prietenii părinților mei, la…
Ajvar macedonean, rețetă traditională de familie De fiecare dată când mergeam la vecinii noștrii sârbi, ne opream la un restaurant…
Dulceață de ardei iuți ca la Valea Viilor De când am descoperit această minunăție dulce, acrișoară și picantă, pot…
Ardei copți la cuptor, cea mai eficientă și rapidă rețetă de a face ardei copți Întotdeauna când vine vorba de copt…
Ardei iuți bulgărești murați cu miere ca la tanti Florica de la Recaș Cu câțiva ani am lucrat într-o bucătărie…
Gogoșari murați cu miere, ca la tanti Florica de la Recaș Cu câțiva ani am lucrat într-o bucătărie profesională, care era…
Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie Azi facem Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie, cu gust de…
Dulceață de piersici, rețetă detaliată pas cu pas Mulți îmi scrieți că testați rețetele mele și mă bucur nespus de…
De când a apărut sosul barbeque pe piața românească, am tot încercat variante și variante ale sosului, dar de ani de…