Conserve și murături

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și…

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…

(4.5 / 5)

Smochine conservate pentru prăjituri

Smochine conservate pentru prăjituri   Pentru că în afara sezonului niciodată nu găsesc smochine care să arate într-un anume fel și…

(4 / 5)

Ardei copți la borcan pentru iarnă

Ardei copți la borcan pentru iarnă Dacă vrei să consumi și iarna ardei copți, cu același gust ca și în sezonul…

(4.2 / 5)

Fructe murate, ideale pentru fripturi și specialități…

Fructe murate, ideale pentru fripturi și specialități de carne Îmi aduc aminte cu ani în urmă de prietenii părinților mei, la…

(3.9 / 5)

Ajvar macedonean, rețetă traditională de familie

Ajvar macedonean, rețetă traditională de familie   De fiecare dată când mergeam la vecinii noștrii sârbi, ne opream la un restaurant…

(3.8 / 5)

Dulceață de ardei iuți ca la Valea…

Dulceață de ardei iuți ca la Valea Viilor     De când am descoperit această minunăție dulce, acrișoară și picantă, pot…

(4.3 / 5)

Ardei copți la cuptor, cea mai eficientă…

Ardei copți la cuptor, cea mai eficientă și rapidă rețetă de a face ardei copți Întotdeauna când vine vorba de copt…

(4.1 / 5)

Ardei iuți bulgărești murați cu miere ca…

Ardei iuți bulgărești murați cu miere ca la tanti Florica de la Recaș   Cu câțiva ani am lucrat într-o bucătărie…

(4.6 / 5)

Gogoșari murați cu miere, ca la tanti…

Gogoșari murați cu miere, ca la tanti Florica de la Recaș Cu câțiva ani am lucrat într-o bucătărie profesională, care era…

(4.4 / 5)

Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de…

Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie Azi facem Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie, cu gust de…

(4.2 / 5)

Dulceață de piersici, rețetă detaliată pas cu…

Dulceață de piersici, rețetă detaliată pas cu pas   Mulți îmi scrieți că testați rețetele mele și mă bucur nespus de…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 250 g ceapă albă
  • 30 g usturoi
  • 50 ml ulei de măsline
  • 40 g sare
  • 400 g pastă de tomate
  • 250 ml apă
  • 180 g zahar brun
  • 50 g muștar picant
  • 20 g boia dulce
  • 10 g boia afumată
  • 30 ml oțet de vin alb

Sos barbeque făcut în casă, ideal pentru…

De când a apărut sosul barbeque pe piața românească, am tot încercat variante și variante ale sosului, dar de ani de…

(4.6 / 5)
x

Register

Lost Password