Juli Pita – Prăjitură sârbească cu nucă și ciocolată Juli Pita – Prăjitură sârbească cu nucă și ciocolată în care eu…
Prăjitura Rozi cu ciocolată Prăjitura Rozi cu ciocolată, foi fragede cu unt și untură și cremă fină de ciocolată este un…
Foi fragede cu unt și untură pentru prăjituri Aceste Foi fragede cu unt și untură sunt o bază delicioasă și versatilă…
Prăjitură Ștangle cu nucă, vișine și ciocolată Prăjitură Prăjitură Ștangle cu nucă, vișine și ciocolată este o delicatesă fină, cu influențe…
Prăjitura Trilece sau Tres Leches cu lapte condensat Prăjitura Trilece sau Tres Leches cu lapte condensat este un desert decadent și…
Prăjitură Ștangle cu mac și ciocolată Prăjitură Ștangle cu mac și ciocolată este o delicatesă fină, cu influențe din bucătăria sârbească,…
Millefeuille – Tort Napoleon – Crempită – Cremeschnitten – Cremșnit Pentru azi vă propun o variantă îmbunătățită a desertului care a…
Prăjitura Vânt spaniol Prăjitura Vânt Spaniol este o adevărată operă de artă culinară, recunoscută pentru combinația sa unică de texturi și…
Tort de clătite cu cremă de lămâie și jeleu de afine Acest Tort de clătite cu cremă de lămâie și jeleu…
Prăjitura Carpați cu cremă de ciocolată Prăjitura Carpați cu cremă de ciocolată este un desert clasic, îndrăgit pentru delicatețea și echilibrul său…
Prăjitura Albă ca Zăpada cu portocale Prăjitura Albă ca Zăpada cu portocale este un desert clasic, îndrăgit pentru delicatețea și echilibrul…
Căciuli rusești – Butoiașe Căciuli rusești – Butoiașe sunt un desert spectaculos și savuros, care atrage atenția prin aspectul său deosebit…