Biscuiți crăpați cu umplutură de cocos Cei mai buni biscuiți crăpați cu umplutură de cocos, făcuți în casă, ciocolatoși și moi…
Tort Amandină – desertul spectaculos pentru iubitorii de ciocolată Azi facem un desert cu mințiți din copilărie, Tort Amandină – desertul…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Ruladă Pavlova cu mascarpone și afine A venit vremea să fac și eu celebra Ruladă Pavlova cu mascarpone si afine de…
Choux a la creme cu cremă de vanilie și frișcă Efectiv mi s-a făcut dor de Choux a la creme cu cremă…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Profiterol Croque en bouche Categoric acest Profiterol Croque en bouche este unul din cele mai reușite deserturi pe care le-am făcut…
Tort Guatemala – Blat umed de ciocolată, mousse de zmeură și fistic Tare de mult nu am mai făcut un desert…
Palmieri cu nuci și ciocolată Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de Palmieri cu nuci…
Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel…
Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…
Cornulețe cu unt, smântână Și rahat Aceste cornulețe cu unt, smântână și rahat sunt deliciul care au făcut ca duminica asta…