Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Pot spune cu mâna pe inimă ca aceasta friptură este cea…
Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Drobul de miel, un preparat specific sărbătorilor Pascale, rețetă pe care mi-o aduc aminte…
Lasagna alla Bolgnese Lasagna este un preparat traditional italienesc, dar în mod cert iubit și apreciat și de români. Acum că…
Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească. Papricașul, fie el de pui sau…
Ciorbă țărănească de văcuță – Rețetă clasică pas cu pas Aflată în topul preferințelor românilor, ciorba țărăneasc de văcuță este printre…
Salată de boeuf – Rețetă clasică Fără salată boeuf, Orice sărbătoare e pustie! 😂😂😂 Pentru noi romanii orice masă festivă…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.