Piept de pui cu paste și legume in stil chinezesc, reteta rapida, gata in numai 15 minute

( 4.3 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 15 mGata in
Print Recipe

Vrei sa faci ceva rapid și gustos? Nimic mai simplu, aceste paste cu pui si legume sunt gata in numai 15 minute și sunt atât de bune, sătioase și sănătoase.

Deasemeni poți încerca și spaghetele cu vinete și burrata,

o delicatesă italiană, cu ingredinete la îndemâna oricui și nu trebuie să fii vreun bucătar emerit ca să îți reușească!

Sau pastele gratinate cu pui, bacon și cașcaval, reteta pe care o găsești aici:  

Deasemeni farfallele cu ton și sos de roșii sunt extraordinare, ai devine de doar câteva ingrediente și sunt gata în 20 de minute.

Ingredients

Step by step method

  • Pentru început pune apa la fiert pentru paste, iar între timp ce îți pregătești celelelalte ingrediente pune-le și la fiert. După ce au fiert strecoară-le!

  • Spală legumele sa le tai julienne. La fel și pieptul de pui, tăiat julienne, pus intr-un castron cu cele 5 linguri de sos de soia, sare, piper și amidonul, amesteca-le bine.

  • Încinge o tigaie wok, dacă ai, dacă nu e buna și una normala, adaugă 1-2 linguri de ulei și prăjește pieptul de pui la foc repede amestecând continuu in el sa nu se ardă. Când a căpătat o culoare aurie-brună, i-al jos și lasă-l deoparte intr-un castron.

  • Tot in aceeași tigaie, fierbinte, mai adaugă 1-2 linguri de ulei, legumele și putina sare și tragere repede la tigaie pana se înmoaie puțin, pune și salata, sosul sweet chilli, sosul de soia, sare și piper după gust, carnea și pastele și mai tine pe foc tigaia 1-2 minute, pentru a se îmbina gusturile. Dacă folosești ketchup mai adaugă 100 ml din apa in care au fiert pastele.

  • Asta a fost tot, Spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password