Iubești ciocolata indiferent de forma ei, de combinație, că este albă sau neagră?! Atunci e momentul să te duci la cumpărături pentru că astăzi vom face ciocolată albă cu merișoare și fistic făcută în casă, rețetă simplă.
Nu mi-a fost tare ușor să ajung la această rețetă, însă după câteva teste, unele mai puțin reușite, rezultatul de-a dreptul mirific. Am primit rețete și rețete pe care le-am încercat, una era prea moale, alta prea tare, una prea dulce, alta cleioasă, însă acum pot spune că aceasta este cea mai reușită din câte am făcut până acum.
Eu sunt un mare fan al ciocolatei și aici găsiți câteva rețete de ciocolată de casă, dar cu siguranță vor urma și altele:
Ciocolată de casă cu merisoare și migdale coapte, rețeta aici:
Ciocolată de casa cu cocos, prajitură cu ciocolata Bounty, reteta aici:
Ciocolată de casă cu merișoare și glazură de migdale caramelizate rețeta aici:
Tava 15/25
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Candea liliana
Buna, tava ce dimensiune are? Mi se pare ca mi-a ieșit puțin, fata de cea normala cu migdale și merișoarele mi se par mici cantitățile 🙁
chefnicu
Buna ziua, în josul paginii la “tips and variațions” scrie mărimea tavii, merișoarele le puteți dubla cantitatea.
Laura
Ce frumos ar fi fost sa puneti si poze reale. Asa vedeam un rezultat autentic.
chefnicu
Pozele sunt mai mult decât reale!
Nicolaie Tomescu
Având în vedere, că acum am văzut că și dumneavoastră aveți un blog, deci sunteți o profesionistă, mă mir cum de nu vă dați seama că pozele sunt 100% reale! 🤔🤔🤔
genid
Buna ziua, am făcut ciocolata dar din păcate e puțin gumoasa, nu se mai întărește. Am pus-o peste noapte la frigider dar ea e tot cremoasă. O poți tăia cu cuțitul, dar nu se face bucatele, rămâne lipita. Este un secret pentru asta? Multumesc
chefnicu
Buna ziua, e foarte probabil sa nu fi fiert suficient siropul, in cealaltă ordine de idei loc răcoros nu înseamnă frigider ci o cămară, o cameră care sa fie mai răcoroasă decât temperatura camerei. Tăiată rece e gumoasă, deasemeni și dacă siropul nu e fiert suficinet. Însă pe viitor dacă o lăsați la temperatura camerei 1-2 zile se va deshitrata ușor și va fi ok! O zi buna!