Germana

Covrigi bavarezi cu sare

Covrigi bavarezi cu sare Cu siguranță cei care ați fost în Bavaria ați mâncat Covrigi bavarezi cu sare. Sunt moi și…

(5 / 5)

Crenvurști de casă din piept de pui

Crenvurști de casă din piept de pui Crenvurștii din piept de pui făcuți în casă reprezintă o reinterpretare sănătoasă și delicioasă…

(5 / 5)

Tort Pădurea Neagră cu jeleu de cireșe,…

Tort Pădurea Neagră cu jeleu de cireșe, frișcă și ciocolată   Am tot văzut și gustat fel de fel de variante…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password