Abonează-te la canalul de Youtube

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște

( 0 din 5 )
Se încarcă...
  • 4 pPorții
  • 30 mPreparare
  • 3:0 hGătire
  • 3:30 hGata în
Printează rețeta

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de gătire a pulpelor de rață cu o veritabilă varză roșie călită in stil Bavarez și celebrele găluște pe care nemții le numesc spatzle. O combinație clasică, dar reușită și plină de gust.

Alte rețete cu rață:

Rață întreagă la cuptor, umplută cu mere și rădăcinoase coapte, rețetă pe care o găsești aici: 

Piept de rață cu linte verde și nectarine caramelizate, rețetă pe care o găsești aici: 

Ingredients

  • Pentru pulpele de rață
  • Pentru varza Bavareză
  • Pentru găluștele de făină
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Spălăm pulpele de rață le curățăm de eventualele pene și le ștergem cu un șervet de Bucătărie și le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le condimentam cu sare, boabe de piper și foi de dafin. Punem uleiul și le dăm la cuptor 3 ore la 120 grade sau până simți osul ușor la apăsare.

  • Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit in ulei cu sare să se înmoaie, după aceea adăugăm varza tocată și continuăm să călim până se înmoaie bine. În caz că varza nu este suficient de suculentă mai putem adăuga din când în când câte puțină apa. Adăugăm vinul, merele, prunele uscate, scorțișoara, zahărul brun, dăm gust cu sare, piper și lăsăm la foc mic să se îmbine gusturile încă 10 minute.

  • Pentru găluște vom amesteca făina cu ouăle și pătrunjelul tocat după care le vom rupe într-o oală cu apă și sare care fierbe. Le fierbem 10 minute după care le scoatem și le sotăm în unt.

  • Servim pulpele de rață alături de varza și găluște. Simplu, însă necesita timp și răbdare. Acum vă las să munciți nu înainte de a va ura spor la treabă și poftă bună!

Leave A Comment

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});