Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Negresă cu cocos – Brownie cu cocos Cu siguranță această Negresă cu cocos – Brownie cu cocos este cea mai bună prăjitură…
Pui dulce acrișor cu ananas și arahide Azi facem pui dulce acrișor cu ananas și arahide, un deliciu al bucătăriei chineze.…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel Azi facem Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel o gustare potrivită pentru orice moment al…
Cartofi țărănești cu ceapă, boia și pătrunjel Cu siguranță acești Cartofi țărănești cu ceapă, boia și pătrunjel sunt potriviți atât ca…
Tăieței de casă făcuți la mână – Rețetă ușoară și rapidă Azi o să facem Tăieței de casă făcuți la mână…
Negresă cu nuci și zmeură cu interior uned si exterior crocant Cu siguranță aceasta negresă cu nuci și zmeură cu interior…
Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…