Gustari

Chiftele de linte roșie

Chiftele de linte roșie De când tot zic că fac chiftele de linte roșie si tot numai nu apuc, dar azi…

(4.8 / 5)

Burek, placintă cu brânză și spanac

Burek placintă cu brânză și spanac Pot spune că sunt efectiv îndrăgostit de acest Burek plăcintă cu brânză și spanac, a…

(5 / 5)

Colțunași cu brânză și ceapă verde

Colțunași cu brânză și ceapĂ verde Azi facem cei mai buni colțunași cu brânză și ceapă verde, gustoși si fragezi care…

(4.8 / 5)

Bulete de șuncă cu cașcaval

Bulete de șuncă cu cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval dar dacă le îmbunătățim și facem bulete de…

(4.8 / 5)

Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și…

(4.6 / 5)

Sărățele presate cu feta și chimen

Sărățele presate cu feta și chimen Aceste Sărățele presate cu feta și chimen pe care le-am preparat astăzi au o formă…

(4 / 5)

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri Aceste Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri sunt o reinterpretare a unui preparat…

(5 / 5)

Pastă de jumere cu castraveți murați

Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…

(4.5 / 5)

Chifle pufoase fără frământare cu bacon și…

Chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval Azi facem chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval. Un deliciu din…

(5 / 5)

Cozonac sărat cu brânză și mărar

Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…

(4.3 / 5)

Pate țărănesc de porc cu fainoșag –…

Pate țărănesc de porc cu fainoșag – rețeta mătușii Mărioara Probabil cel mai gustos și mai bun pate țărănesc de porc…

(4.8 / 5)

Covrigi cu cașcaval

Covrigi cu cașcaval Cu siguranță cei mai fragezi și mai gustoși covrigi cu cașcaval pe care i-am mâncat vreodată. Se fac…

(4.9 / 5)
x

Register

Lost Password