Chiftele de linte roșie De când tot zic că fac chiftele de linte roșie si tot numai nu apuc, dar azi…
Burek placintă cu brânză și spanac Pot spune că sunt efectiv îndrăgostit de acest Burek plăcintă cu brânză și spanac, a…
Colțunași cu brânză și ceapĂ verde Azi facem cei mai buni colțunași cu brânză și ceapă verde, gustoși si fragezi care…
Bulete de șuncă cu cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval dar dacă le îmbunătățim și facem bulete de…
Bulete de cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și…
Sărățele presate cu feta și chimen Aceste Sărățele presate cu feta și chimen pe care le-am preparat astăzi au o formă…
Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri Aceste Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri sunt o reinterpretare a unui preparat…
Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…
Chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval Azi facem chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval. Un deliciu din…
Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…
Pate țărănesc de porc cu fainoșag – rețeta mătușii Mărioara Probabil cel mai gustos și mai bun pate țărănesc de porc…
Covrigi cu cașcaval Cu siguranță cei mai fragezi și mai gustoși covrigi cu cașcaval pe care i-am mâncat vreodată. Se fac…