Drob cu ciuperci hribi și champignon Drob cu ciuperci hribi și champignon, alternativa perfectă pentru cei care nu mănâncă carne. Gustos…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel Azi facem Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel o gustare potrivită pentru orice moment al…
Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…