Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel Azi facem Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel o gustare potrivită pentru orice moment al…
Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…