Prânz

Ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați…

Ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați și smântână O ciorbă gustoasă și plină de savoare, așa as răspunde dacă cineva…

(4.5 / 5)

Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu…

Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…

(4.4 / 5)

Supă cremă de ciuperci

Supă cremă de ciuperci Extrem sățioasă și consistentă, supa cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, reușind să ne țină…

(4.2 / 5)

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…

(5 / 5)

Supă cremă de cartofi dulci cu lapte…

Supă cremă de cartofi dulci cu lapte de cocos și bacon crocant În ultima vreme am cam renunțat la ciorbele și…

(4.7 / 5)

Supă de conopidă cu legume și pătrunjel…

Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…

(4.6 / 5)

Rață întreagă umplută cu mere și legume…

Rață întreagă umplută cu mere și legume la cuptor Rață întreagă la cuptor umplută cu mere și legume la cuptor, o…

(4 / 5)

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale…

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…

(0 / 5)

Coaste de porc – scăricică la cuptor…

Coaste de porc – scăricică la cuptor cu sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere Știai ca cea mai…

(4.1 / 5)

Spaghetti carbonara – Cele mai gustoase spaghete…

Spaghetti carbonara – Cele mai gustoase spaghete cu smântână și pancetta Pastele unul din cele mai versatile ingrediente din bucătărie care…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,3 kg conopidă proaspătă
  • 200 g bacon
  • 20 ml ulei floarea soarelui
  • 30 g unt plus 10 g pentru tapetat tava
  • 20 g făină (1 lingură cu vârf)
  • 250 ml lapte
  • 200 g cheddar
  • Sare și piper după gust
  • Ardei iute opțional
  • Pesmet pentru tapetat tava

Conopidă gratinată cu bacon și cheddar

Un prânz rapid, sănătos și delicios, conopidă gratinată cu bacon și cheddar, o mâncare pe care în toamna asta o voi…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g de orice fel de paste
  • 250 g piept de pui
  • 200 g bacon
  • 250 g mazăre congelată
  • 300 g cașcaval (eu am pus o parte cașcaval, o parte cheddar)
  • 200 g smântână cu minim 32% grăsime
  • 30 g făină
  • 200-250 ml lapte
  • 30 g ulei vegetal
  • 30 g unt
  • 1 linguriță de busuioc
  • Sare și piper după gust

Paste cu pui, bacon și cașcaval la…

Întotdeauna când nu stii ce să mai gătești, când ești sătul și de aia si de cealaltă și ești în până…

(4.4 / 5)
x

Register

Lost Password