Tortul Roz – Tortul îndrăgostiților Iaca venii și vremea unui tort mai aparte atât din punct de vedere al culorilor dar…
Tort Gingășie Se pare că în ultimele zile acest Tort Gingășie a înnebunit de-a dreptul lumea. Acum înțeleg de ce, pentru…
Tort Amaris cu mousse de iaurt, piersici și cireșe Spectacol de culori, arome si texturi, asta aș putea spune despre acest…
Doboș Almășan De ce Doboș Almășan, sincer nici eu nu știu prea multe pentru că toți care dețin și fac această…
Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone Acest Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone, a înnebunit o familie întreagă, făcând furori…
Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…
Fursecuri fragede cu nucă și caramel Cred că mulți v-ați dat seama de mult că sunt un mare fan al dulciurilor…
Ecler la tavă cu vanilie, banane și caramel Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregătit, cu un gust…
Prăjitura lui Andrei Blat fin cu alune de pădure, un strat de ciocolată neagră, cremă de mascarpone cu ciocolată albă și…
Daneze cu vanilie și zmeură Daneze cu vanilie și zmeură, desertul danez cu foi fine și fragede similar aluatului franțuzesc foitaj.…
Prăjitura Doamna Walewska – Pani Walewska Azi facem prăjitură care pe mine m-a cucerit la prima vizionare, Prăjitura Doamna Walewska –…
PRĂJITURA OLESIA CU COCOS ȘI ZMEURĂ Azi facem o delicatesă pe care am mâncat-o cu câțiva ani în urmă și pe…