Tort Ferrero Rocher Astăzi facem Tort Ferrero Rocher și după mai multe teste, atât pentru blat cât și pentru creme, astăzi…
Trio mousse de zmeură cu ciocolată albă Un adevărat răsfăț atât pentru ochi, dar mai ales pentru gust, un Trio mousse…
Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…
Tort Vis de iarnă cu cacao, vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu cacao vișine și migdale visez…
Tort Vis de iarnă cu vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu vișine și migdale visez de foarte…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.