Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…
Chifle pentru burgeri și sandwich-uri Să faci chifle pentru burgeri și sandwich-uri moi și pufoase, cu miez perfect este de-a dreptul…
Prăjitură Boema cu mousse de cafea, rețetă veche de cofetărie Amintirile din vremea copilăriei pe când la Cofetăria Casata găseam cea…
Surf and turf cu lime și ardei copți – Friptură de vită la tigaie cu creveți Surf and turf este…
Musaca de cartofi ca la mama acasă – Rețetă cu tradiție De când îmi tot spun că o să mă…
Tort choux a la creme cu blaturi umede de cacao, cremă de vanilie și glazură crocantă de ciocolată Pot spune că…
Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat Într-adevăr când spun Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat sunt, sunt de-a dreptul super…
Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab Dacă nu cel mai bun, printre cele mai bune rețete de Pulled…
Prăjitura Craiului cu cocos, mascarpone și ciocolată Aș vrea să mănânc în fiecare zi ciocolată și cocos, daaaa, fără glumă…