Pască cu ciocolată, brânză și căpșuni Probabil cea mai bună pască pe care am mâncat-o vreodată, este această pască cu ciocolată,…
Drob cu ciuperci hribi și champignon Drob cu ciuperci hribi și champignon, alternativa perfectă pentru cei care nu mănâncă carne. Gustos…
Pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide O pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide este potrivită…
Chicharron cu guacamole Că tot este la modă acest Chicharron cu guacamole, am zis să îl pregătesc și eu. Și da…
Biscuiți crăpați cu umplutură de cocos Cei mai buni biscuiți crăpați cu umplutură de cocos, făcuți în casă, ciocolatoși și moi…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Ruladă Pavlova cu mascarpone și afine A venit vremea să fac și eu celebra Ruladă Pavlova cu mascarpone si afine de…
Choux a la creme cu cremă de vanilie și frișcă Efectiv mi s-a făcut dor de Choux a la creme cu cremă…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Profiterol Croque en bouche Categoric acest Profiterol Croque en bouche este unul din cele mai reușite deserturi pe care le-am făcut…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Palmieri cu nuci și ciocolată Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de Palmieri cu nuci…