Cel mai bun și mai fin chec vegan Cel mai bun și mai fin chec vegan. Fin, aromat și fraged cu…
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…
Friptură de curcan cu gutui la tavă De departe una din cele mai bune și mai gustoase fripturi de sezon aș…
Bezele simple de casă Fără doar și poate aș putea spune aceste Bezele simple de casă e desertul cu multe amintiri…
Gogoși la cuptor umplute și glazurate cu ciocolată și alune de pădure Iubitorii de ciocolată vor fi tare incantați de această…
Kinder felie de lapte Cu siguranță prăjitura Kinder felie de lapte este iubita atât de cei mici dar în egală măsură…
Rulouri cu mac și lămâie Poate cel mai bun produs de patiserie pe care l-am făcut în ultima vreme, aceste rulouri…
Plăcintă rulată cu vișine și iaurt Poate cea mai simplă și mai rapidă plăcintă pe care am făcut-o în ultima vreme…
Prăjitură simplă și rapidă cu mac și cremă de brânză Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile simple și rapide, așa cum este și…
Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă Garantat cea mai bună și cea mai fină cremă pentru îmbrăcarea torturilor de…
Covrigei sărați cu telemea și semințe Covrigei sărați cu telemea și semințe, atât de buni și fragezi încât dacă veți încerca…