Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Garantat această Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă…
Rol Melinda cu ciocolată, cremă de brânză și căpșuni Au cam apărut căpșunile autohtone prin piețe și prin supermarket-uri, motiv numai…
Prăjitură ora 12, rețetă de cofetărie veche De ora 12 m-am îndrăgostit iremediabil cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu.…
Salată de cartofi cu leurdă și maioneză de avocado Poate v-ați tot întrebat ce să mai gatiti în perioada aceasta și…
Maioneză vegană de avocado Maioneza de avocado, poate înlocui cu succes maioneza traditională din ou, este mai echilibrată, nu folosim ouă…
Tartă din fulgi de ovăz și cremă de ciocolată cu cocos Simplă, rapida și foarte gustoasă, Tartă din fulgi de…
Prăjitură din albușuri cu cacao și cremă de cocos Azi facem o Prăjitură din albușuri cu cacao și cremă de cocos…
Ciorbă de miel ca în Ardeal Cu precădere această Ciorbă de miel ca în Ardeal o facem în perioada Paștelui și este…
Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Aceasta rețeta de Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească este cea cu care…
Cartofi Hasselback cu lămâie și verdețuri Cui nu-i plac cartofii?! I-aș putea mânca toată ziua de la mic dejun la cină…
Baclava rulată cu nucă și scorțișoară Întotdeauna am fost fermecat de baclava, este unul din deserturile mele preferate. Și unde…
Tort Căpșunel cu cremă de brânză și căpșuni Ceea ce m-a inspirat de aceasta dată, au fost batoanele de brânză…