Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Ciorbă de varză murată cu afumătură Ciorbă de varză murată se face cu precădere în perioada de iarnă-primăvară, odată pentru…
Ciocolată vegană umplută cu caju și zmeură Când ne gândim la ciocolată, parcă și inima tresare în piept, cel puțin așa…
Pâine integrală cu semințe rețetă simplă și rapidă Azi am făcut cea mai bună Pâine integrală cu semințe rețetă simplă și…
Coronițe cu brânză dulce de vaci și stafide Ideea acestor coronițe a pornit de la rețeta de brânzoaice trandafir cu…
Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Salată cu paste în stil grecesc În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…
Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…
Spaghetti Bolognese cu ragu de vită, ca la mama lor acasă, rețetă originală Oh Doamne cât de bune sunt!!! Îmi aduc…
Sos Bolognese – Ragu Bolognese din carne de vită pentru paste și lasagna Astăzi vorbim și gătim ragu Bolognese, arome autentice…
Prăjitură Fanta cu cremă de brânză dulce și blat cu cacao Îmi aduc aminte cu drag și cu nostalgie de prăjitura…
Negresă de post cu nuci și stafide Azi facem Negresă de post cu nuci și stafide, un deliciu de care…